Møbelpolstring og Møbelstoffer

Når jeg tryller med nål og tråd og de mange spændende finesser, der ofte skal indgå i restaureringer af gamle møbler for at genskabe dem i deres oprindelige , smukke stil, kan alting lade sig gøre.

 

Kendskabet til de gamle håndværk er forudsætningen for et godt resultat. Indlæg, fjedremontering, korrekt udskæring af stoffet, syteknik og montering af stoffet så det sidder, og endelig finishen med montering af møbelsnøre, bånd, og pyntesøm, alt efter tradition og stilarter.

 

Inden polstringen starter sørger jeg for at stel og synlige træelementer i møbletne bliver efterset og repareret , alt efter møblernes oprindelige udseende, så der skabes en smuk hedhed, når møblerne afleveres fra min hånd.

 

Jeg sætter en ære i at imødekomme kunder, der har specielle ønsker, og at finde frem til den bedste løsing, så møblernes stilart og design fortsat kan bevares.

 

siggiantik0002_small

 

Jeg fører et stort udvalg i møbelstoffer velegende til polstring af gamle møbler. Det store udvalg omfatter prøvebøger med stofprøver fra de mest kendte og velanskrevne frimaer i verden, hvor kunderne i samråd med mig kan finde frem til netop det design og kvalitet, der passer bedst til hver enkelt opgave.

 

Jeg kommer gerne hjem til en besigtigelse, hvor man i ro og man kan drøfte løsning af en given restaureringsopgave og udvælge m.v., så opgaven løses i god overensstemmelse med kundens øvrige bohave.

siggiantik0004_small